Şimdi Hunter, neredeyse iki ve üç kelimelik cümleleri bir araya getiriyor.

Temmuz 18, 2020 Kapalı ile admin

Şimdi Hunter, neredeyse iki ve üç kelimelik cümleleri bir araya getiriyor.

Bunu duyduğumda bozuldu. “Konferans finalleri sırasında NHL, bazı ailelerin Edmonton balonuna girmesine izin verdi. Dowlingler iki saat uzakta yaşadıkları için Meg ve Perri’nin geziyi yapması kolaydı. bir hafta, arabayla Edmonton’a gittikten sonra bir otelde dört gün daha karantinaya alındı.

Meg dördüncü negatif COVID-19 testini ürettikten sonra, Justin’in otel odasını ziyaret etmesine izin verildi. Uykudan yeni uyanmış olan Perri, babasını anında tanıdı. Meg ağladı. Perri gülümsedi ve daha sonra günü babasının play-off sakalına çekerek geçirdi. En tatlı balon buluşması ?? pic.twitter.com/UNCiWLHef1— Dallas Stars (@DallasStars) 11 Eylül 2020 / ** / / ** / “Bu fırsat için çok minnettarım ve NHL bizi güvende hissettiren harika bir iş çıkardı ve güvenli, diyor Meg. “Ama ben de kötü hissediyorum. Birçok aile için gerçekten çok zordu.

Ekibimizdeki kızların ve ailelerin çoğu ABD’de veya Avrupa’da ve şu anda buraya gelme seçeneğine bile sahip değiller. Justin ile yapabildiğimiz gibi bu deneyimi paylaşamıyorlar. “NHL ve NHLPA kabarcık protokollerini müzakere ettiğinde,” eşlerin, partnerlerin ve çocukların “konferans finallerine katılabilecekleri konusunda anlaştılar. Ancak o zaman anlaşmanın temmuz ayında, işler hızlı ilerliyordu; anlaşma bir cuma akşamı kabul edildi ve ertesi Pazartesi eğitim kampları başladı.

Alberta’daki hükümet, NHL ekiplerine ve çalışanlarına federal olarak yetkilendirilmiş 14 günlük karantinayı atlatmaları için muafiyetler verdi, ancak yine de ilave aile üyelerinin daha sonra katılmaları için talep üzerine düşünmeleri gerektiğini söyledi. NHL ve NHLPA tutmak istemedi. işler ters gitti, bu yüzden anlaşmada ilerlemeyi kabul ettiler, sorunun çözüleceğini umdular. Turnuva güçlü bir başlangıç ​​yaptı; yedi düz hafta boyunca sıfır pozitif onaylanmış test olmuştur ve her hafta binlerce test gerçekleştirilmektedir. Yine de Alberta sağlık ve hükümet yetkililerinden, Kanada dışındaki aile üyelerinin 14 günlük karantinadan muaf tutulması için izin alamadılar. Bu hafta itibariyle Dowling tek eş ve Perri balonun içindeki tek bebek. Kanada’da yaşayan tüm Kanadalılar olan dört Vegas Altın Şövalyeli oyuncunun kız arkadaşları giriş sürecine başlamıştı, ancak Vegas ortadan kaldırıldığında dört günlük karantina sürelerinin ortasındaydı.

The Stars, Jamie Oleksiak’ın ebeveynleri, Corey Perry’nin karısı ve Tyler Seguin’in annesi, babası ve iki kız kardeşi de dahil olmak üzere yedi ek aile üyesinin (şu anda tümü Kanadalı ve Kanada’da) Stanley Cup Finali için yolculuk yapacağını söylüyor. -Bruins, Stanley Cup Final2020 NHL Playoffs Central’da Rick Bowness’i destekliyor: Kademe, program, skorlar, önemli noktalar, analizler1 İlgili NHL, riski en aza indirmek için balonu mümkün olduğunca küçük tutmak istedi. Turnuvanın bu geç saatlerinde yeni bir insan dalgası eklemek, doğası gereği virüse daha fazla maruz kalma tehdidinde bulunuyor. Bir Western, oyuncular ve lig anlaşmada el sıkışmış olsa da, birçok oyuncu süreç boyunca şeffaflık eksikliğinden dolayı hayal kırıklığına uğradı ve kale direklerinin sürekli hareket ettiğini hissetti. “Dürüst olmak gerekirse, her şey tam olarak faturalandırılmadı, diyor bir Western Edmonton balonunda haftalar geçiren konferans oyuncusu. “Biz oraya varmadan önce ‘Ah, kesinlikle, aileleri konferans finallerine getirin. Her şeyi ayarlayacağız. İyi olacak!’ Sonra oraya vardığımızda, ‘Ah, aile meselesini nasıl yapacağımızı bilmiyoruz’ gibiydi. Sonra Kanada hükümetinin aileleri içeri almamasıyla sorun yaşadıklarını söylediler.

Bence bir tür boğa —, dürüst olmak gerekirse, üçüncü ekipman yöneticimizi veya sosyal medya koordinatörümüzü içeri sokmakta zorluk çekmediler, ya da … devam edebilirim. Gerçekten işin içine girdiğinde ailelerin orada olmasını istemiyor gibilerdi.https://gamblingprofessors.com Aileleri kontrol ettikleri kutular biraz gerçekçi değildi. “Tampa Bay Yıldırım savunucusu Zach Bogosyan ve eşi Bianca, offseason boyunca Minnesota’da yaşıyorlar. Hepsi 4 yaşın altında üç çocukları var. Bogosyan, 2008 seçmelerinin üçüncü genel seçimi, ailesinin onunla birlikte olmasını ve ilk Stanley Kupasını kazanması durumunda potansiyel olarak buzda kutlama yapmasını çok sevecekti. “Bundan bahsedildi; Bogosyan, bir dizi senaryo üzerinden geçtik, diyor. “Ama karımın o kadar küçük üç çocukla bir otel odasında tıkılıp kalması oldukça zor olurdu.

Bir çok erkek için zor oldu çünkü hala kesin bir cevap alamadık. İnsanların bize cevaplar bulmak için çok çalıştıklarını biliyorum, ama açıkçası bu dünyadaki herkes için belirsiz bir zaman ve biz herkesten daha iyi değiliz. “Zach Bogosian gibi genç ailelere sahip oyuncular için bu işe yaramadı ” Edmonton’da bir kez seyahat etmeleri ve katı karantina kısıtlamalarına tabi tutmaları mantıklı. Getty Images aracılığıyla Dave Sandford / NHLI Bu kadar çok ailenin yaptığı fedakarlığın farkında olan NHL, turnuvayı hızlandırmaya ve herkesi mümkün olan en kısa sürede eve götürmeye çalışıyor. . Boş günler çok azdı ve Stanley Cup Final programında arka arkaya bir dizi oyun olması bile bekleniyor.Oyuncular ev konforunu ellerinden gelen en iyi şekilde bulmaya çalıştılar. Nashville Predators geldiğinde Edmonton, sevdiklerinin çerçeveli fotoğraflarını zaten otel odalarında buldular (ekibin hokey operasyonları departmanı sayesinde).

Colorado Avalanche’ın annesi ve büyükannesi Tyson Jost, Jost’un takım arkadaşlarıyla paylaştığı baloncuğa ev yapımı hamur işlerini bıraktı. Batı Konferansı finalleri sırasında NHL, oyuncuların ailelerinin onları destekleyen Jumbotronları hakkında videolar göstermeye başladı. Oyuncular nihayetinde bu duyguyu takdir ederken, oyuncuların videoları önceden bilip bilmedikleri konusunda bir yanlış iletişim vardı ve birkaçı bu tür kişisel videoların yoğun oyunların sıcağında göründüğünü görmek için hazırlıksız yakalandı. ve Greg Wyshynski her bölümde en son haberler, büyük sorular ve özel konuklarla sizi NHL’de gezdiriyor. Burayı dinleyin »NHL, Stanley Cup Final oyunlarına daha fazla sanal aile anı entegre etmeyi planlıyor, ancak organizatörler anlamlı bir şey yaratmak için hem ailelerle hem de oyuncularla çalışmayı vaat ediyor. NHL ayrıca kapsamlı Wi-Fi sağlamak için pahalı bir yatırım yaptı. ve balonda hücresel servis. Turnuva organizatörleri, oyuncuların otel odalarında video oyunları oynayarak vakit geçirmeleri durumunda çok daha mutlu olacaklarını ve sevdikleriyle kesintisiz bağlantı kurabilmeleri gerektiğini biliyorlardı. Örneğin, Bogosian, ailesi, sabahları yürürken FaceTimes Pistte, geceleri otele dönerken ve takım toplantılarından sonra maçlardan önceki akşam.

FaceTime’da 4 yaşındaki kızı Mila’nın tenis dersleri almasını izledi; Bianca, diğer iki çocuğunu kovalarken kamerayı sahada tutmaya çalışır. Kasım ayında 2 olacak olan Avcı, Bogosyan’ın son eve döndüğü sırada çoğunlukla işaret edip sesler çıkararak iletişim kuruyordu. Şimdi Hunter, neredeyse iki ve üç kelimelik cümleleri bir araya getiriyor.

9 aylık Harper, son üç aydır sürünmeye ve olayların üzerine dikilmeye başladı. Bogosian, “İnsanların sadece TV’de izlemesi için, ‘Ah, onlar sadece hokey oyuncusu’ diyebilirler” diyor. “Ama biz günde sadece üç veya dört saat hokey oyuncusuyuz. Diğer 20 saatimiz de kardeş, baba, oğul, koca olmak için var. Destek sistemimiz balon gibi bir şeyi atlatmamıza yardımcı oluyor. ama onsuz olmak da zor. “Tıpkı kale direkleri aile meselesine yaklaşırken, oyuncular balonun içindeki olanaklar konusunda biraz yanıltılmış hissettiler.

Örneğin Batı Konferansı’ndaki oyunculara dağlarda uçarak balık tutan bir adamın resmini içeren bir broşür verildi. “Bu resmi nereden aldılar?” bir oyuncu sordu. “Dağlar üç saat uzaklıkta.” Oyunculara ayrıca golf gezileri gibi geziler vaat edildi. Ancak baloncuğa vardıklarında, oyunculara en az 14 gün golf oynayamayacakları söylendi ve gidebilecekleri zaman, oyunlar her gün oynanıyordu ve oyuncular dışında başka bir şey yapma konusunda hevesli değillerdi. Bazı oyuncular, Edmonton balonundaki açık ortak alana “hapishane bahçesi” olarak atıfta bulunmaya başladılar. Bir grup sosyal olarak mesafeli piknik masaları, bir Tim Horton kamyonu ve bir basketbol potası olan beton bir avlu. Edmonton ekibi otellerinin arenaya tünellerle bağlanmasına yardımcı olmuyor, böylece oyuncular güneşi görmeden bütün bir gün geçirebilirler. Tanınmış bir NHL ajanı şöyle diyor: “Normal zamanlarda sadece bir miktar endişe veya depresyon yaşayan herkes balonun içinde olmanın izolasyonu, sevdikleriyle birlikte olamama ve dışarı çıkıp bir şeyler yapamama ile daha da şiddetleniyor. “Balonu terk eden oyuncular aileleriyle yeniden bir araya gelmenin ezici olduğunu söylüyor.

Altın Şövalyeler savunucusu Jon Merrill’in eşi Jessica tarafından yayınlanan bu videoya bir göz atmanız yeterli: Kızlara büyük bir sürprizimiz olduğunu söyledim .. Babanın @NHL balonundan evde olduğunu çok az biliyorlardı ?? pic.twitter.com/sztth8Bo3i— Jess Molina, MSW (@JesMolina) 15 Eylül 2020 / ** / / ** / “İnsanların bu kadar çok insanın bu playoff’lara koymak için ne kadar inanılmaz bir fedakarlık yaptığını fark etmesini diliyorum, Meg Dowling, “Bu adamlar kardeşleri ve takım arkadaşları ile bir Stanley Kupası kazanma hedeflerinin peşinde koşuyorlar; bu, her çocuğun yapmayı hayal ettiği şeydir. Gerçekten takdire şayan ve fırsat için mutlular. Ama aynı zamanda sevdiklerini geride bırakmak ve hayattaki birçok anı kaçırmak zorunda kaldılar.

Ve bunun için üzülmeleri sorun değil. “7 Ağu 2020Emily Kaplan ESPN CloseEmily Kaplan, ESPN’nin ulusal NHL muhabiri. Twitter’da takip edin NHL’nin CBA’sı altında, oyuncuların bir takım elbise, gömlek giymesi ve arenada kravat giymesi gerekiyor. Maç günleri “baş antrenör veya menajer tarafından aksi belirtilmedikçe.” Kuzey Amerika’da bu kadar katı bir kıyafet kuralına sahip tek büyük profesyonel spor ligi. “Uçağa bindiğinizde, bulunduğum her takım farklıydı, diye açıklıyor. 11 sezonluk NHL kariyerinde yedi takımda forma giyen kısa süre önce emekli kanat oyuncusu Kris Versteeg. “İster kot pantolon ve polo giyebilirsiniz, isterse bazı takımlar hala takım elbisenizi giydiriyor. Bazı takımlar, siz uçağa giderken ve otellere giderken takım elbisenizi ve kravatınızı giydiriyor.” Versteeg, hokey’nin uzun süredir devam eden uygunluk kültürü ile ve açıkçası, bundan bıkmış durumda. “Milyonlarca – belki yüz milyonlarca doları – reklam ve pazarlama fırsatları ile masaya bıraktığımızı hissediyorum,” dedi Versteeg. ” NBA böyle davranır – otobüsten veya arabadan her inişinde ücretsiz kırmızı halı. Kimi giyiyorsun

Ne giyiyorsun? Kimin sponsoru olabilirsiniz? Moda ve sokak giyimi, özellikle son üç yılda NBA oyuncuları onu popüler hale getirdikçe öyle.

NHL’nin gemiye çıkmasını dilerdim. Taraftarlar için de biraz psikolojik bir değişiklik olabilir çünkü oyuncuların belirli bir şekilde giyinmesini görmeye çok alışkınlar, ancak bu oyuncuları ve kendi kişiliklerinin ortaya çıktığını görmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden sadece erkekler bundan sponsorluk anlaşmaları elde etmekle kalmaz, aynı zamanda hayranlara karşı daha cana yakın olurlar. Çünkü kişiliğinizi giydiklerinizle göstermenin daha iyi bir yolu yok. “NHL Sezon Sonrası Merkezi Skorlar, program, takım güncellemeleri ve çok daha fazlasıyla güncel kalın. • NHL Sezon Sonrası Merkezi • Her oyunun tam tekrarlarını izleyin • Daha fazla NHL içeriği 2020’nin sıradışı için Stanley Cup turnuvası, NHL ve NHLPA kuralları gevşetmeyi ve oyuncuların sahada istediklerini giymelerine izin vermeyi kabul etti. Versteeg heyecanlıydı, ancak hokey kültürünü bilerek fazla heyecanlanmaktan çekiniyordu. “Düşündüm de bazı takımlar – çok az – oyuncularının yapmasına izin verirdi.

Çoğu takımın onları kelepçeleyeceğini düşündüm, bunu yapıyorlar. Onlara takım tarafından verilen polo ve pantolon giydiriyorlar. Yani bana göre çok yakın görüşlü ve bu oyuncuların nereye gidebilecekleri ve oyunu oynayabilecekleri daha büyük resme bakmıyor. “Ancak, bir avuç takım ve oyuncu var . Versteeg, Instagram akışında (@stigalicious) Joan Rivers’a özgü yorumlar sağlıyordu, bu yüzden ESPN, turnuvanın ilk haftasının en iyi ve en kötü görünüşlerinden bazılarını paylaşıp paylaşmayacağını sordu. NHL’nin en iyi giyinen ilk favorisi: Auston Matthews For Versteeg Toronto Maple Leafs şimdiye kadar turnuvanın moda MVP’si oldu ve bunların çoğu Auston Matthews ile başlıyor. “Oraya gidiyor ve farklı şeyler giyiyor, farklı şeyler deniyor, diyor Versteeg. “Bir röportajda onun bir Russell Westbrook hayranı olduğunu ve Russell Westbrook’un en çılgınca şeylerden bazılarının olduğunu okudum, ama bu eğlenceli.

Bence Auston’un çok farklı şeyler yaptığını göreceksiniz, ister Gucci terlemeleri ve Dior ayakkabıları, ister güzel Air Max ayakkabılar olsun. Auston’un birçok farklı görünüm ve birçok farklı uyum sağladığını göreceksiniz ve bu genç hayranların gerçekten yakalayacağı bir şey. “Matthews ayrıca sosyal medyada kendi görünüşünü tanıtmak için inisiyatif alıyor, ki Versteeg (Bir kenara, Versteeg her takımın arenalara giren oyuncuların fotoğraflarını çekmesi gerektiğine inanıyor. Oyuncular her maçtan sonra beğenilerine göndermek için bir kopya almalı. Sonuçta, tüm takımların bir sosyal medya getirmesi gerekiyordu. koordinatör balonun içinde). “Justin Bieber, Auston Matthews hakkında bir yazı yayınladı [bu sezonun başlarında], Auston [Bieber’ın] Drew giyim serisini giyiyor, Versteeg dedi. “Ve bu sadece Auston’ın isminin tanınmasına yardımcı olmakla kalmıyor – adamın 140 milyon takipçisi var – aynı zamanda spora daha fazla taraftar getiriyor. Taraftarların sporu bırakacağını sanmıyorum çünkü oyuncular belirli şeyler giyiyor.” Takım arkadaşları her birini kaldırıyor. Diğer yukarı Toronto’da öne çıkan sadece Matthews değil. “Mitch Marner patentli şapkası, güzel ayakkabıları, güzel kot pantolonları ve hepsi, Versteeg ile geliyor.” Willy Nylander, eşofman altı, yüksek topuklu veya kirli beyaz tip ayakkabı görünümüne girmiş gibi görünüyor.

Bunlar da güzel. Yeni şeyler denemeye istekli olmaları hoşuma gidiyor. Belli bir görünüş ya da belli bir şey olmak zorunda değil, ama şimdiye kadar tüm bu adamları sevdim. “Bazen, takım dinamikleri işleri karmaşık hale getiriyorVersteeg, Blackhawks ile iki Stanley Kupası kazandı, bu yüzden soyunma odası kültürüne aşinadır. .

Chicago’nun resmi kıyafet politikasının ne olduğu belli değil, ancak kaptan Jonathan Toews’in ilk oyunda bir takım elbise giydiği gerçeği örnek oluşturuyor. Versteeg, takımın geri kalanının pololarla piste sıkışmış halde gelmesinin nedeninin bu olduğunu düşünüyor (Versteeg’in Instagram’da düşündüğü gibi: “Dylan Strome, LinkedIn fotoğrafının taze görünmesini sağlıyor.”) “Takım elbise, Tazer’ın işi,” diyor Versteeg. “Ayrıca onu mahvetmem – ki yapmak üzereyim, çünkü o benim dostum – takım elbise onun işi. O profesyonel bir adam, görünmeyi ve kendini taşımayı seviyor.

Görünüşünden gerçekten hoşlanıyorum ama bu gençlerin de istedikleri gibi giyinemeyeceği anlamına gelmiyor. [Adam Boqvist] ‘i biliyorum ve onun nasıl giyindiğini biliyorum ve [Alex] Nylander’in nasıl giyindiğini biliyorum, o erkek kardeşine çok benziyor, bu yüzden o gençlerin bunu yaptığını görmeyi çok isterdim çünkü bu bir genci büyüleyecek seyirci – Chicago’nun çok genç bir hayran kitlesi var – ve bu adamları bambaşka bir stratosfere getiriyor. “Çok rahat olması gerekmiyor … Avalanche’ın ilk oyunu için Versteeg, katılan Nikita Zadorov’u fark etti. Geri kaygan saçlı ve havalı Rogers Place Arena: Kıyafet kodu olmayan Big Z. ?? Ligde en iyi giyinen. ?? # GoAvsGo pic.twitter.com/2K9vrpJfUh— x-Colorado Avalanche (@Avalanche) 2 Ağustos 2020 / ** / / ** / “Bu güzel beyaz takımla geldi, üzerinde mokasen ayakkabıları vardı, dedi Versteeg. “Ve bu onun tarzı, bu yüzden ben de onu seviyorum.